Wij presenteren met trots de Dwèrse Winterwandeling!

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 17:16

Van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari is de Dwèrse Winterwandeling te lopen en bezichtigen in het centrum van Nuenen.

We wilden deze kerstvakantie toch graag zichtbaar zijn in ons dorp, ondanks dat er geen ijsbaan kon komen vanwege corona. De koppen werden bij elkaar gestoken en het plan werd steeds breder met de Dwèrse Winterwandeling als resultaat: zeven Nuenense verenigingen/evenementen presenteren zich op vier plaatsen in het dorp in een etalage. Daar kun je lekker langs wandelen, even naar binnen kijken naar wat hopelijk in de nabije toekomst weer allemaal wél kan in ons mooie Nuenen. We hopen hiermee een klein lichtpuntje te bieden - iets om je op te verheugen.

De containers blijven twee weken staan en zijn op elk gewenst tijdstip te bezoeken. Een dringend verzoek aan de wandelaars: houd afstand, volg de aangegeven looprichting bij de containers en loop door als het druk is. Maar vooral ook: geniet even van dit doorkijkje naar een coronavrije toekomst en blijf gezond!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.