Dit was Dwèrs op het ijs – en door!

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 12:34

De tent is afgebroken, de laatste prullen zijn weggeprikt in het Park door jonge - en iets oudere - vrijwilligers. Dat was dan de allereerste editie van Dwèrs op het ijs. Eén woord omschrijft voor ons als organisatie het gevoel na drie weken geknald te hebben: dankbaarheid!

We zijn dankbaar voor iedereen die Dwèrs op het ijs een warm hart heeft toegedragen. Door te komen schaatsen, ons Wintercafé te bezoeken, mee te doen aan het FluitQetelschuiftoernooi of aan onze andere gezellige activiteiten. Jullie hebben ons initiatief vol omarmd door Dwèrs op het ijs zo vaak en met zovelen te bezoeken! En we werden bijna verlegen van alle complimenten en bedankjes die jullie ons gaven.

Sponsors

We hadden dit drie weken durende schaatsfeest natuurlijk nooit kunnen organiseren zonder al onze gulle sponsoren. Ondernemers uit of rond Nuenen die ons steunden om Nuenen rond de kerstvakantie een prachtig winters evenement te geven om samen te komen en lekker sportief bezig te zijn. We kunnen met trots zeggen dat we dat sámen voor elkaar hebben gekregen!

Dat konden wij organiseren dankzij het broodnodige sponsorgeld, maar ook dankzij hulp in natura van bedrijven. We kregen vleugels dankzij jullie geloof in ons en in Dwèrs op het ijs. Super bedankt en hopelijk mogen wij en de Nuenense jeugd voor een volgende editie weer op jullie rekenen!

Vrijwilligers

Een heel dikke en gemeende dankjewel past bij de vele vrijwilligers die Dwèrs op het ijs mee tot een succes hebben gemaakt. Jullie hulp bij de opbouw, afbouw, bij de entree, bij de schaatsverhuur, op de baan, achter de bar, in de keuken, bij het organiseren van evenementen, het mee stroomlijnen en regelen van onze communicatie en de uitstraling van Dwèrs op het ijs: we hadden het niet zonder jullie gekund. Met ongekend enthousiasme hebben we samen geleerd wat werkte, wat niet en hoe we alles het beste konden vormgeven samen. Jullie hebben onvermoeibaar mee de handjes uit de mouwen gestoken om Dwèrs op het ijs tot een groot succes te maken. We maken een diepe buiging voor jullie!

Blik op de toekomst

Eind deze maand gaan we met ons stichtingsbestuur de eerste editie van Dwèrs op het ijs evalueren. Nuenen roept om een tweede editie en we zullen onze blik dan ook zeker op een vervolg richten voor komend jaar. Als je tot die tijd nog even wilt nagenieten van alle mooie foto’s die Amy Harper voor ons maakte.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.