Voor sponsoren

Zien jullie het ook al voor je: een ijsbaan middenin ons mooie dorp? Het Park leent zich perfect voor een sfeervolle ijsbaan waarop jong en oud zich kan vermaken. En na het schaatsen - of terwijl de kinderen zich vermaken op het ijs - is iedereen welkom in het wintercafé voor een drankje, hapje en gezelligheid. 

We hebben hier jaren over gedroomd, en nu is het tijd om deze droom uit te laten komen. Het doel van onze stichting Dwèrs op het ijs is om eind 2022 drie weken lang een plek te realiseren in het Park waar de hele Nuenense gemeenschap samen kan komen en sportief bezig kan zijn.

Ons bestuur werkt enorm hard om dit voor elkaar te boksen, maar de állerbelangrijkste voorwaarde om schaatsen in het Park mogelijk te maken, is geld, veel geld. En daarvoor hebben we jullie heel hard nodig! Je vindt onze sponsorpakketten hier.

Wil je een bijdrage doen als particulier? Dat is natuurlijk ook heel welkom! Kijk dan op onze pagina 'Dwèrse vriend'

 

Alle hulp is welkom! Of je ons initiatief wilt sponsoren - met geld of in natura - je diensten wilt aanbieden of ons plan sympathiek vindt, maar nog niet precies weet wat je voor ons kunt betekenen: neem dan contact met ons op via mail, bel of app. Want zo'n mooie droom wordt alleen waarheid als we het samen doen!