FAQ

We plaatsen hier regelmatig updates van veelgestelde vragen die we krijgen.

1. Een ijsbaan in het Park? Waar dan?

Nou, hier dus. Er kan een baan van 18x28 meter ingepast worden in het Park. En onze special feature is het beeld van De Aardappeleters: om een prachtig standbeeld heen schaatsen, da's lekker Dwèrs.

2. Gaat Dwèrs op het ijs door dit jaar?

Met grote trots kunnen we zeggen dat dat het geval is! Op zaterdag 17 december 2022 barst het ijsfeest los in het Park. Tot en met zondag 8 januari 2023 kun je komen schaatsen, glijden en fluitketelschuiven bij Dwèrs op het ijs. 

3. Wat kost het om te schaatsen?

Een entreekaartje kost € 4,00. Je mag op je eigen schaatsen komen glijden, maar als je die geen hebt, kun je ze bij ons huren voor € 4,00. Je kunt ook een 10-strippenkaart bij ons kopen: dit kost € 35,00 en kun je delen met meerdere personen. 1 strip = 1x entree of 1x schaatshuur. Tip! Zo'n tienrittenkaart is een leuk cadeau voor 5 december of Kerst voor je (klein)kinderen: dan zijn ze tenminste lekker in beweging in de kerstvakantie.

4. Kunnen jullie nog hulp gebruiken?

Heel graag zelfs! Als je je wilt inzetten voor onze ijsbaan als vrijwilliger, vul dan ons online formulier in. 

5. Ik heb een bedrijf en wil jullie sponsoren, kan dat?

Dat zou fantastisch zijn! We hebben al aardig wat ondernemers die ons een warm hart toedragen en ons evenement financieel steunen. Kijk hier maar eens wie onze sponsors zijn. Maar er is nog wel wat geld nodig om ons evenement helemaal tiptop te kunnen draaien. Dus wil je ons steunen, neem dan contact op met ons! 

6. Kun je ook iets drinken/eten bij jullie?

In ons Wintercafé kun je lekker warm zitten met uitzicht op de ijsbaan. De toegang is gratis. Neem er een lekkere warme chocomel (mét slagroom natuurlijk!) bij.

In de avonden wordt regelmatig iets georganiseerd in ons Wintercafé. Denk aan een Top2000-quiz, live muziek, spelletjesavonden, een bingo/cantus-avond met het Van Binsbergen Trio, of lekker de heupjes losschudden op de dansvloer; het kan allemaal. 

We hebben straks een kleine kaart met lekkers zoals de worstenbroodjes en appelflappen van onze sponsor Bakkerij Godfried de Vocht, maar ook borrelplankjes behoren tot de culinaire mogelijkheden. Alle ingrediënten voor een gezellige kerstvakantie!