Nieuws

Bijna 1.000 euro voor Dwèrs op het ijs dankzij Rabo ClubSupport

10 november 2020 - Dankzij vele stemmen voor onze stichting, krijgt Dwèrs op het ijs maar liefst 985,63 euro uit de Rabo ClubSupport-actie. Een mooi bedrag dat de ijsbaan in het Park weer een klein stapje dichterbij brengt. Dank jullie wel voor het stemmen!!


Dit jaar géén ijsbaan in het Park in de kerstvakantie

Dwèrs op het ijs glijdt door naar 2021

1 november 2020 - Geen schaatsende kinderen op de ijsbaan in het Park in de kerstvakantie van 2020, geen curlingtoernooien op het ijs, geen drankje drinken met vrienden langs de ijsbaan terwijl de kerstmuziek door de speakers klinkt. Helaas: in 2020 kunnen wij de allereerste editie van Dwèrs op het ijs niet realiseren. Maar niet getreurd: we schuiven het festijn door naar december 2021!

 

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat we dit jaar geen ijsbaan kunnen realiseren in het Park. Het drie weken durende ijsfeest kan door alle coronamaatregelen niet doorgaan.

Onze ambitie en enthousiasme blijven echter onverminderd: die ijsbaan moet er komen! Dat betekent dat we Dwèrs op het ijs gewoon een jaar doorschuiven naar de kerstvakantie van 2021-2022. Klinkt ver weg, maar wij beloven: het is het wachten dubbel en dwèrs waard!

Het Eindhovens Dagblad schreef er dit artikel over.

 

corona nekt ijsbaanplannen Nuenen